понеділок, 29 грудня 2014 р.

Проект iEARN Альтернативна реальність

Учні 8-Д класу беруть участь у проекті iEarn Альтернативна реальність".
Опис
1) Студенти відправити (і отримувати) фотографії своїх однолітків, знятих в різних позах проти порожній фон. Вони можуть супроводжувати фотографії з коротким переліком заходів та інтересів, які вони, як правило, подобається робити в школі.

2) Використання Photoshop, Gimp (безкоштовне програмне забезпечення), або інше програмне забезпечення для редагування зображень, студенти створюють photocomposites від вирізання та вставки їх "гостей" на сцени навколо їхньої школи.

3) Студенти пишуть заголовки в документальному стилі для своїх фотографій, пояснюючи аспекти того, що життя може бути як для них. Як би їхній гість вписується в їх шкільного життя і діяльності? Що б вони користуються? Які проблеми вони можуть зіткнутися?

4) надіслати photocomposites назад класів партнерів.

5) Обговорити та задати питання. Які проблеми вони можуть зіткнутися у своїй «нової» школи (не як іноземець, а просто в якості студента)? Спільно мозковий штурм рішень.

6) фаза Дія: Після того, як студенти спільно визначити деякі труднощі, студенти стикаються в школі свого партнера, підготувати електронну пошту (або короткий "говорить голова" відео), що робить зауваження і пропозиції, щоб пройти до свого партнера, вчителі та адміністрації ?. (Може бути, може бути якась охоплення, а також, запрошуючи студентів з менш благополучних сусідньої школи взяти участь у наступному раунді?)

Інший варіант міг би використовувати зелений екран відео і створювати відео композитів з озвучку замість озаглавлених фотографій.

Немає коментарів:

Дописати коментар